Експерти визначили, наскільки українці товстішають через свята

Середньостатистичний українець за січень товстішає на п'ять кілограмів і за свята випиває до 3 л алкогольних напоїв, з’їдає до 5 кг м'яса.

Про це пише ТСН.

Найбільш калорійною вважають новорічну ніч. Проте українські господині зазвичай готують так, що впродовж усього новорічно-різдвяного періоду стіл переповнений всілякими стравами.

На свята за столом передусім утрачають відчуття контролю ті, хто цілий день не їв. Дієтолог радить готуватися до застілля заздалегідь. Виконувати по кілька дрібних підходів до холодильника впродовж дня до бенкету. І зменшувати калорійність страв усіма доступними способами: ковбасу в олів'є можна замінити на рибу.  

Після свят українці здебільшого помічають 5 зайвих кілограмів на боках і талії. Січень - не лише місяць, коли народ стрімко гладшає, а й година пік у відділеннях хірургії й гастроентерології. Через банальне переїдання вдвічі зростає кількість пацієнтів із хронічними захворюваннями. Страждають всі органи  - печінка, підшлункова, кішківник і шлунок.

 

 


ЗА ТЕМОЮ
КОМЕНТАРІ

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Завантаження...
RedTram