В Ужгороді всі бажаючі можуть спробувати себе у ролі коваля (ФОТО)

В обласному центрі Закарпаття презентували «Відкриту закарпатську кузню».

Як пише портал «Новини Закарпаття», в межах туристично-екскурсійного проекту професійні ковалі щосуботи протягом 52 тижнів демонструватимуть усім охочим, як працюють у кузнях.

Крім того, присутніх знайомитимуть з історією ковальства, ковальськими знаряддями праці, а також разом з присутніми виготовлятимуть щотижня новий виріб.

Під час відкриття проекту у відкритій кузні оголосили День клинця, відповідно, й виготовляли за присутності гостей саморобні гвіздки.

 

 


ЗА ТЕМОЮ
КОМЕНТАРІ

Погода, Новости, загрузка...
Завантаження...
RedTram