В Ужгороді всі бажаючі можуть спробувати себе у ролі коваля (ФОТО)

В обласному центрі Закарпаття презентували «Відкриту закарпатську кузню».

Як пише портал «Новини Закарпаття», в межах туристично-екскурсійного проекту професійні ковалі щосуботи протягом 52 тижнів демонструватимуть усім охочим, як працюють у кузнях.

Крім того, присутніх знайомитимуть з історією ковальства, ковальськими знаряддями праці, а також разом з присутніми виготовлятимуть щотижня новий виріб.

Під час відкриття проекту у відкритій кузні оголосили День клинця, відповідно, й виготовляли за присутності гостей саморобні гвіздки.

 

 

ЗА ТЕМОЮ

КОМЕНТАРІ 0 +

КОМЕНТУВАТИ


Загрузка...
Погода, Новости, загрузка...
Завантаження...
RedTram
http://pix.my/Yo8xxrhttp://joxi.ru/82Q4PW8IjpQ3Lm