Вчені назвали пять найшкідливіших для серця продуктів

Вчені назвали п'ять найшкідливіших для серця продуктів

Дослідники кафедри кардіології Мюнхенського університету назвали п'ять продуктів, які можуть спричинити розвиток захворювань серцево-судинної системи.

Про це повідомляє  gogetnews.

Група німецьких вчених кафедри кардіології Мюнхенського університету провела дослідження, за результатами якого вдалося виявити продукти, щоденне вживання яких може викликати захворювання серцево-судинної системи. Як вважають фахівці, до шкідливим для серця продуктів належать сирокопчені та копчені ковбаси, шипучі вина і шампанське, пиво, а саме неприпустимо понад 0,5 літра в день для чоловіків і 0,33 літра для жінок.

Також в список потрапили ікра, чорна і червона, і всі без винятку продукти, до складу яких входить маргарин і модифіковані жири. До таких продуктів дослідники приписали кремові торти і печиво. 

 


ЗА ТЕМОЮ
КОМЕНТАРІ

Завантаження...
RedTram