Під час дієти можна додавати до раціону яйця, втім, обов’язково стежити за їхньою кількістю.

Про це у своєму “Інстаграмі” розповіла відома тренерка Аніта Луценко.

Луценко зазначила, що вчені протягом багатьох років застерігали від споживання яєць через вміст холестерину, втім в останні роки “передумали”. Тепер, за її словами, фахівці кажуть, що кількість яєць можна і не обмежувати: у білку є багато користі та “Омега-3”.

Однак, тренерка наголошує, що яйця є досить калорійними, особливо, якщо їх смажити. Так, наприклад, яєчня з двох яєць на олії містить 12 г білка, 12 г жиру з яєць та ще 15 г жиру в столовій ложці олії. Жиру у такій страві забагато, тож Луценко радить готувати омлет із яйця та окремо білка або варити яйця.

Сама тренерка їсть по 2 яйця раз у три дні та використовує їх у приготуванні інших страв.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Яйца! Классный продукт! Содержит идеальный белок и, конечно, яйца достаточно дешёвые. ⠀ Желток при этом – это жир! Оказалось, что некоторые мои знакомые не знали об этом, поэтому озвучиваю☝🏻 Из-за холестерина яйца долго имели плохую репутацию. Но, в последние годы – науковці передумали. Так Американская кардиологическая ассоциация больше не рекомендует ограничивать яйца🤷🏼‍♀️👌🏻 кстати, именно в желтке все полезности, а если куры «свободные», то ещё и омега-3 🙌🏻 ⠀ Но, следует помнить, что яйца калорийны, особенно если их жарить. Так яичница из двух яиц на масле содержит 12 г белка, 12 г жира из яиц + ( 15 г жира в столовой ложке масла) итого белка норм, жира много! Биииип! Омлет ( яйцо + только белок) и вареные яйца вам в помощь, точнее, вашей талии. ⠀ Так сколько есть? Не перебарщивать 😅 Давайте выясним? Сколько вы едите яиц? ⠀ Я ем по 2 яйца раз в 3 дня на завтрак и иногда при приготовлении блюд использую. Мия любит только белок, «колобка» не ест (она же не лиса) 😅 ⠀ #яйца#eggs#белок#protein

Допис, поширений Anita Lutsenko (@anitasporty)