Про це у своєму “Інстаграмі” розповіла відома тренерка Аніта Луценко.
Луценко зазначила, що вчені протягом багатьох років застерігали від споживання яєць через вміст холестерину, втім в останні роки “передумали”. Тепер, за її словами, фахівці кажуть, що кількість яєць можна і не обмежувати: у білку є багато користі та “Омега-3”.
Однак, тренерка наголошує, що яйця є досить калорійними, особливо, якщо їх смажити. Так, наприклад, яєчня з двох яєць на олії містить 12 г білка, 12 г жиру з яєць та ще 15 г жиру в столовій ложці олії. Жиру у такій страві забагато, тож Луценко радить готувати омлет із яйця та окремо білка або варити яйця.
Сама тренерка їсть по 2 яйця раз у три дні та використовує їх у приготуванні інших страв.