Компанія Facebook зробила доступною для всіх користувачів Messanger можливість видаляти надіслані повідомлення.

Щоб видалити повідомлення, необхідно двічі торкнутися його на екрані та у спливаючому меню вибрати один із варіантів, передає Mashable .

Існує можливість видалити повідомлення для всіх учасників листування або приховати його тільки від себе самого.

Видалити повідомлення можна протягом 10 хвилин.

Раніше функція була доступна для жителів Польщі, Колумбії, Болівії та Литви.