Експерти Всесвітньої організації охорони здоров’я назвали недорогі, але при цьому дуже небезпечні у своєму впливі на здоров’я продукти. Список найнебезпечніших продуктів харчування з категорії дешевих очолили ковбаси і сосиски. Це цілком очевидно, оскільки чим нижча їхня вартість, тим менше у них м’яса і більше небезпечних токсичних канцерогенів.

Про це пише Ukrhealth.

Настими у списку є –  напівфабрикати і консерви. Зі слів експертів, у такі продукти додають фосфати і трансжири. А в консервованій рибі через окислення банки, зробленої із дешевих матеріалів, можуть почати виділятися важкі метали, також дуже небезпечні для організму.

Дієтологи рекомендують виключити зі свого раціону і занадто дешеві сири, адже у складі більшості з них міститься маргарин, а не молоко. А це, у свою чергу, може негативно вплинути на серцево-судинну систему.