Міністерство економіки повідомило, що попит на продукти харчування, який виник у зв'язку з запровадженням коронавірусного карантину в Україні спав.

Про це розповів заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький.

Він підмітив, що після двотижневого ажіотажу, торгові мережі уже почали поновлювати свої запаси, оскільки обсяг реалізації поступово знижується.

До переліку топ- продуктів, які користувалися найбільшим попитом протягом перших тижнів карантину потрапили гречка, борошно та цибуля.

Відтак попит на ці продукти знизився на 17%, 10% та 22% відповідно.

Вдвічі зменшилася "популярність" вершкового масла, також це стосується сала (на 30%) та цукру (на 27%).

Як писав "Вголос", на Херсонщині – перша смерть від коронавірусу: померла медсестра.