Впродовж трьох днів фестивалю відвідувачі зможуть побувати на ярмарці-презентації страв львівської кухні як української, так і інших національностей, що проживають у Львові (вірменської, польської, єврейської та ін.).

Під час фестивалю у ресторанах та кав’ярнях Львова, які будуть учасниками фестивалю, проводитимуться майстер-класи, на яких шеф-кухарі цих закладів навчатимуть готувати найсмачніші страви львівської кухні.

Також в рамках проведення фестивалю "Львів на тарілці" відбудеться Національний Чемпіонат Баріста, на якому буде визначено професіонала, який найкраще готує каву в Україні.

"Родзинкою цього фестивалю стане проведення гала-вечері на подвір'ї палацу Потоцьких. На цій вечері, за одним столом збереться близько 300 осіб, і вони зможуть посмакувати стравами від кращих шеф-кухарів Львова" – розповів Андрій Сидор, організатор фестивалю.