Таку думку висловив експерт аграрного ринку Іван Стефанишин під час прес-конференції сьогодні, передає кореспондент Вголосу.

Іван Стефанишин зазначив, що велика частка сільськогосподарських підприємств у Львівській області користуються грантами та консультаціями європейських організацій, а їхня продукція за якістю повністю відповідає усім необхідним стандартам.

«Масло та молоко, яке виготовляють на фермерських господарствах Львівщини, у Європі брали б з руками і ногами. Воно нічим не гірше від того, яке виготовляють там, але на порядок дешевше», - сказав  експерт.

Він додав, що для того, аби виходити на європейські ринки підприємці Львівщини повинні об’єднуватись у кооперативи, виготовляти великі партії товарів та напрацювати маркетингову стратегію.