Фахівці розповіли, які продукти обов’язково треба включити у всій раціон.

Про це інформує msn.com.

Буряк, сардини, капуста, кориця та гарбуз названі найбільш недооціненими серед корисних продуктів, які людині необхідно регулярно вживати.

Буряк необхідно вживати в сирому вигляді, оскільки він містить фолієву кислоту і пігменти, необхідні для відновлення здоров’я.

А калій і магній, які містяться в цьому овочі, здатні зміцнити серце і нормалізувати його роботу.

Капуста робить благотворний вплив на травну систему, стимулює метаболізм, м’яко очищає організм, виводить шлаки, токсини і холестерин.

Кориця прекрасно підійде для додавання в будь-які страви. Ця спеція нормалізує рівень холестерину і цукру.

Гарбуз – відмінний сечогінний і проносний засіб. Варений гарбуз допомагає боротися з набряками і виводить зайву рідину. Також гарбуз корисний для печінки, жовчного міхура та його проток, а ще покращує роботу шлунково-кишкового тракту, оскільки має жовчогінну дію.

Як писав “Вголос”, Ніколи цього не їжте – знищите організм: дієтологи назвали продукти, від яких треба відмовитись.