Однією з найбільш корисних ягід є малина. Вона багата клітковиною, необхідною для правильної роботи шлунково-кишкового тракту. Порція волокон, що містяться в одній склянці малини-приблизно 8 грам, що становить 32% від добової норми.

Про це пише Eat This, Not That!.

Чим корисна малина?

Серед корисних речовин, які включає в себе ця ягода-вітаміни С і К, а також мінерали – залізо, магній, фосфор, кальцій і цинк. Крім того, малина багата антиоксидантами, які перешкоджають розвитку багатьох хронічних захворювань і уповільнюють процес старіння.

Як правильно їсти малину?

Дієтологи рекомендують включати ягоду в щоденний раціон. Найкраще додавати малину в грецький йогурт або робити з неї смузі. Крім того, вона буде корисна в якості інгредієнта для десертів.