В Україні стартував сезон гарбузів. Із них можна приготувати безліч смачних страв, які сподобаються вам та вашим рідним.

ІА Вголос пропонує вам приготувати деруни із гарбуза.

Це - незвично, але дуже смачно. Така страва підійде, як на сніданок, такі на обід та вечерю. А

Інгредієнти

гарбуз
300 г.
борошно
1 ст.ложка
крохмаль
1 ст.ложка
яйця курячі
1 шт.
жовток
1 шт.
зелень за смаком
Перец, сіль
олія
50 г.
Розраховано на 2 порції


Деруни із гарбуза: рецепт

РЕЦЕПТ ДЕРУНІВ ІЗ ГАРБУЗА:

  • Підготувати усі інгредієнти.
  • Гарбуз очистити і натерти на терці.
  • Додати всі інші інгредієнти та перемішати.
  • Смажити на сковорідці на соняшниковій олії чи вершковому маслі.
  • Можна подавати із сметаною чи іншим соусом.

Смачного!