Власниця клініки в Лондоні, дієтолог Габріела Пікок працює з світовими знаменитостями і VIP-клієнтами.

Про це пише видання DailyMail.

Основна мета дієтолога - досягнення стійкого результату, з акцентом на здоров'я. В її системі харчування немає заборонених продуктів і строгих правил.

Пікок поділилася своїми інсайдами, які "працюють" із її зірковими пацієнтами.

1. Головне - сніданок

Основні прийоми їжі повинні припадати на сніданок і обід. Наприклад, бутерброд, макарони з непросіяного борошна або різотто, можуть бути вжиті разом з білком і овочами в обідню перерву. Але під час вечері намагайтеся уникати додаткових крохмалів.

2. Кава після їжі

Не пийте кави натщесерце: кофеїн є стимулятором, який провокує виділення глюкози з печінки, що, своєю чергою, викликає сплеск цукру в крові.

3. Менше алкоголю

Дієтолог радить обмежити кількість алкоголю, коли людина намагається скинути вагу. Можна вживати міцні напої, такі як горілка і текіла, які подаються з великою кількістю льоду та газованої води.

4. Вуглеводам – бути!

Подумайте про якість вуглеводів і виберіть "правильні": з цільнозернового борошна. І не додавайте цукор.

Комбінуйте клітковину, білок протягом дня: вживання білка зі складними вуглеводами сповільнить вивільнення цукру в крові, і ви отримаєте стабільний рівень енергії протягом дня.

6. Випередити солодке

З'їжте щось білкове, перш ніж схопитися за солодке. Дієтолог рекомендує перекуси з великим вмістом білка.

7. Замість морозива

Змініть морозиво на домашній заморожений йогурт. Змішайте трохи йогурту, який залишився, з замороженими фруктами, покладіть трохи меду, щоб підсолодити його, і заморозьте. Це набагато корисніше, ніж солодке морозиво.

8.Баланс цукру

Пікок рекомендує своїм пацієнтам вживати здорову їжу кожні три з половиною години, щоб підтримувати рівень цукру в крові на високому рівні. Як перекуси важливо використовувати білкові продукти, серед яких: м'ясо, боби, квасоля, горіхи, насіння і яйця.