У Львові відроджують кулінарні традицій міста. Тиждень Австрійської кухні у ресторані «Світлиця» організовує з Леополісом відомий у світі шеф-кухар Емануель Вернбахер.
Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
Кульмінацією тижня стануть «Heurigen» вечори – традиційні австрійські вечори – «їжте до схочу, безкоштовне пиво весь вечір та співи з танцями аж до рання». Урочистим завершенням Тижня Австрійської кухні у Львові стане святковий обід у неділю, 17 травня, під звуки класичних віденських творів.
Тиждень Австрійської кухні у Львові проходитиме з 11 по 17 травня у готелі Леополіс, по вул. Театральній 16.
Партнерами цього проекту є Австрійське представництво з туризму та Консульство Австрії у Львові.