У додатку Facebook Messenger з’явилася можливість скасовувати відправку повідомлень упродовж 10 хвилин.

Про це інформує TechCrunch.

По закінченню зазначеного часу користувачі зможуть видалити повідомлення у своєму вікні, однак воно залишиться у вхідних в одержувача.

При цьому після видалення повідомлення Facebook буде зберігати його ще якийсь час, щоб перевірити, чи не надходили на нього скарги.

За допомогою нової функції можна видалити вже відправлений співрозмовнику текст або фото.

 

Використовувати нововведенням вже можуть користувачі месенджера в декількох країнах, зокрема власники ґаджетів на iOS і Android із Польщі, Болівії, Колумбії і Литви.

Незабаром новинка стане доступна по всьому світу.

За словами розробників Facebook, оновлення незабаром з’явиться у всіх країнах.