Одна з найвідоміших акторок України, Ольга Сумська, напередодні різдвяних свят поділилася секретами приготування куті за рецептом її бабусі.

Про це повідомляють "Новини 24".

Інгредієнти:

  • пшениця швидкого приготування (можна замінити на рис чи перлову крупу)
  • родзинки
  • мед
  • мак
  • цукор
  • курага
  • волоські горізи та лісовий фундук
  • коньяк або ром

Спосіб приготування: 

Акторка розповіла, що перш за все, варто проварити мак з цукром протягом 15 хв, а потім процідити.

Після цього необхідно перемолоти суміш з цукром або медом. Відварити пшеницю швидкого приготування та додати до неї суміш з маку та меду.

Ольга Сумська додає до куті родзинки, курагу, горіхи та мед.

Для аромату акторка радить додати одну ложку ложку п'ятизіркового коньяку чи рому.

Сумська зазначила, що її бабуся завжди говорила, що не варто не шкодувати меду та маку.

Як писав "Вголос", 12 страв на Святвечір: що має бути на столі в переддень Різдва.