Британські медики розповіли, який продукт допоможе серцю працювати краще.

Так, це мигдаль.

Про це інформує  orehovod.com.

Так, вони переконані, мигдаль покращує функціонування кровоносних судин, знижує рівень жиру і "поганого" холестерину.

Крім того, люди, які часто вживають мигдаль, зменшують в своєму раціоні кількість солі, трансжирів і вуглеводів.

Якщо замінити 20% звичної шкідливої їжі мигдалем, то можна знизити ризик серцевих хвороб на 32%, відзначили британські лікарі.

Це пояснюється тим, що антиоксиданти, які містяться в цьомц продукті, допомагають уникнути припливу крові до міокарда, що провокує ішемічну хворобу серця.

Як писав "Вголос", Врятують від стресу та повернуть сон: вчені назвали продукти, які потрібно їсти кожен день.